Sjoerd:0611296160 / Stephan:0641494946

Over Ons

Sjoerd de Schipper

Vroeger was het al snel duidelijk dat ik later de sport in zou gaan. Verschillende spelsporten passeerden de revu. Op verschillende werkvelden ben ik werkzaam geweest. Van buitensport en survival instructeur tot snowboard leraar. Pas laat ben ik met golf in aanraking gekomen Uit eindelijk is het beroepsmatig geworden . Ik ben nu 20 jaar golfprofessional. De laatste 7 jaar ben ik PGA Holland golfprofessional A. Sinds april 2017 werkzaam op Burggolf Gendersteijn dit met veel plezier. Samen met mijn collega heb ik de Golfschool Veldhoven op gericht. Graag tot ziens tijdens de thema lessen en of de prive lessen.

Stephan van der Vight

Van kinds af aan heb ik altijd veel aan sport gedaan, tennis, voetbal, skiën en later ook golfen. Na mijn CIOS opleiding ben ik tennisles gaan geven en heb 10 jaar lang mijn eigen tennisschool gehad. Vanaf 2005 ben ik mezelf gaan richten op de PGA golfopleiding die ik eind 2009 met succes heb afgerond. Vanaf 2010 geef ik met veel plezier golfles op BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven, eerst in loondienst en vanaf 1 juli 2017 als zzp-er.

U kunt voor de afspraken met de golfpro’s de app downloaden. De App heet iGolfinstructor en is er voor IOS en Android.
Hiervoor kunt u een account aanmaken in de App (bij IOS) voor Android kunt u dit het beste doen via een computer. http://igolfinstructor.com/nl/